PROSTO PARKIRNO MESTO, ENOSTAVEN DOSTOP, BREZ ČAKANJA

Nahajamo se tik ob ljubljanski obvoznici - nasproti nakupovalnega središča City park – v pritličju poslovne zgradbe na Ulici Gradnikove brigade 8 v Ljubljani.

 

Če prihajate po severni ljubljanski obvoznici iz Primorske smeri, izberite izvoz Ljubljana Nove Jarše in zavijete desno na Šmartinsko cesto, v smeri proti centru Ljubljane. Na prvem semaforiziranemu križišču zavijete na desno (na levi strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds) na Ulico Gradnikove brigade. Parkirate na prostem parkirnem mestu. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na Ulici Gradnikove brigade 8. Vhod je iz zadnje strani stavbe.

Če prihajate po južni ljubljanski obvoznici iz Zagrebške smeri, pazite, da zavijete iz štajerske avtoceste na ljubljansko obvoznico in izberete izvoz Ljubljana Nove Jarše. Peljete vzporedno nad obvoznico skozi 2 manjši križišči naravnost in pri naslednjem križišču zavijete levo na Šmartinsko cesto, v smeri proti centru Ljubljane. Na prvem semaforiziranemu križišču zavijete na desno (na levi strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds) na Ulico Gradnikove brigade. Parkirate na prostem parkirnem mestu. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na Ulici Gradnikove brigade 8. Vhod je iz zadnje strani stavbe.

Če prihajate iz mesta, se peljete mimo glavne avtobusne in železniške postaje v smeri proti Kliničnemu centru, naravnost po glavni cesti pod nadvozom in na prvem semaforiziranem križišču zavijete desno na Šmartinsko cesto. Vozite naravnost do zadnjega semaforiziranega križišča pred obvoznico (na desni strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds) na Ulico Gradnikove brigade. Parkirate na prostem parkirnem mestu. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na Ulici Gradnikove brigade 8. Vhod je iz zadnje strani stavbe.